Menu.


Voorgerechten

Tomaat garnaal
Gerookte zalm
Dagsoep of vissoep
Kaas- of garnaalkroketten
Wijngaardslakken
Scampi's of gamba's
Hoofdgerechten - vlees

Filet pur
Ribeye
Château briand (2 pers)
Lamsbrochette
Vleesbrochette


Hoofdgerechten - vis

Gebakken zeetong
Sliptongetjes
Kabeljauw royal
Gegrilde gamba's
Pasta met scampi's
Paling

Menu

Menu Mlle Eglantine
Kaaskroketten - Rundsbrochette - Nagerecht
Menu La Goulue
St. Jacobsschelpen - Zeetongetjes - Nagerecht
Menu Toerist
Kaaskroketten - Huisgemaakte Americain - Nagerecht
Menu Lautrec
Garnaalkroketten - Vis van de dag - Nagerecht
Menu Aristide Bruant
Vissoep - Zalmnootje - Nagerecht
Mosselen
- Natuur
- Witte wijn
- Looksaus
- Provincaalse saus
- La Goulue
Kinderkaart
- Balletjes in tomatensaus
- Spaghetti bolognaise
- Kipfilet met appelmoes
- Frikandel met appelmoes
- Fish sticks met appelmoes
- Junior steak haché
- Junior mosselen