Menu.

Voorgerechten

Tomaat garnaal

Gerookte zalm

Dagsoep of vissoep

Kaas- of garnaalkroketten

Wijngaardslakken

Scampi's of gamba's

Hoofdgerechten - vlees

Filet pur

Ribeye

Château briand (2 pers)

Lamsbrochette

Vleesbrochette

Hoofdgerechten - vis

Gebakken zeetong

Sliptongetjes

Kabeljauw royal

Gegrilde gamba's

Pasta met scampi's

Paling

Menu

Menu Mlle Eglantine

Kaaskroketten - Rundsbrochette - Nagerecht

Menu La Goulue

St. Jacobsschelpen - Zeetongetjes - Nagerecht

Menu Toerist

Kaaskroketten - Huisgemaakte Americain - Nagerecht

Menu Lautrec

Garnaalkroketten - Vis van de dag - Nagerecht

Menu Aristide Bruant

Vissoep - Zalmnootje - Nagerecht

Mosselen

- Natuur
- Witte wijn
- Looksaus
- Provincaalse saus
- La Goulue

Kinderkaart

- Balletjes in tomatensaus
- Spaghetti bolognaise
- Kipfilet met appelmoes
- Frikandel met appelmoes
- Fish sticks met appelmoes
- Junior steak haché
- Junior mosselen